Social Icons

Pages

Selasa, 15 Desember 2009

DANGDUT & CAMPUR SARI

Alun-alun nganjuk

www.andysenibudaya.co.cc

Lunga tak anti - anti kapan nggonmu bali

Mecak’e endahing wengi kutha Nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun - alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli
Lali tenan to dhik nggonmu janji - janji ?
Disekseni lampu alun - alun iki
Lali tenan to dhik karo aku iki ?
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

” Sewu Kuto “

Artis ” Didi Kempot “

www.andysenibudaya.co.cc

Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh
Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni
Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku
Sak Tenane aku Ra Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo
Lilo aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
aku Pengin Ketemu
Sanajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo

Jambu alas

www.andysenibudaya.co.cc

*Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

reff:
Jambu alas kulite ijo seng di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo di rebut

Sumpah neng batin yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wes janji arep sehidup semati
seneng seding bareng bareng di lakoni

Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone

Back to*

Didi Kempot
Stasiun Balapan

www.andysenibudaya.co.cc
Ning Stasiun Balapan
Kuto Solo Sing Dadi Kenangan
Kowe Karo Aku
Naliko Ngeterke Lungamu
Ning Stasiun Balapan
Rasane Koyo Wong Kelangan
Kowe Ninggal Aku
Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku
Da A... Dada Sayang
Da... Slamat Jalan
Janji Lungo Mung Sedelo
Jare Sewulan Ra Ono
Pamitmu Naliko Semono
Ning Stasiun Balapan Solo
Janji Lungo Mung Sedelo
Malah Tanpo Kirim Warto
Lali Opo Pancen Nglali
Yen Eling Mbok Enggal Bali
Ning Stasiun Balapan Kuto
Solo Sing Dadi Kenangan
Ning Stasiun Balapan
Rasane Koyo Wong Kelangan

Ridho Rhoma – Kerinduan

www.andysenibudaya.co.cc



Betapa hati rindu pada dirimu, duhai kekasihku
Segeralah kembali pada diriku, duhai kekasihku

Aku juga rindu lincah manja sikapmu
Aku sudah rindu kasih sayang darimu

Semoga kita dapat bertemu lagi seperti dahulu
Supaya kita dapat bercinta lagi seperti dahulu

Gelisah, hati gelisah, sejak kepergianmu
Tak sabar, hati tak sabar, menanti kedatanganmu

Tenangkanlah hatimu, jangan gelisah
Aku tahu kau menanti
Sabarkanlah hatimu, sabarlah sayang
Aku segera kembali

Syahdu (feat. Rita Sugiarto)

oleh: Rhoma Irama

www.andysenibudaya.co.ccKIRIM EMAIL KE TEMAN

Informasikan ke teman-teman Anda mengenai Lirik dibawah melalui email.

Top of Form

Nama Anda

Alamat Email Anda

Kirim Ke

Nama

Email



kirim copy ke email saya



Bottom of Form

Pria:
Bila kamu di sisiku hati rasa syahdu
Satu hari tak bertemu hati rasa rindu
‘Ku yakin ini semua perasaan cinta
Tetapi hatiku malu untuk menyatakannya

Bila kamu di sisiku hati rasa syahdu
Satu hari tak bertemu hati rasa rindu

Pria:
Bila cintaku terbalas oh bahagia sekali
Tapi bila tak terbalas ‘ku tak sakit hati
Karena aku menyadari siapa ‘ku ini
Tak mungkin bagi dirimu menyintai diriku
Namun bahagia hatiku
Bila selalu bersamamu

Wanita:
Cintamu sudah terbalas sejak lama sekali
Tapi kupendam selalu oh di lubuk hati
Ucapanmu yang kutunggu telah kudengar sendiri
Terimalah oh sayangku cinta pertama ini
Kini bahagia hatiku
Karena selalu bersamamu

Wanita:
Bila kamu di sisiku hati rasa syahdu
Satu hari tak bertemu hati rasa rindu
‘Ku yakin ini semua perasaan cinta
Tetapi hatiku malu untuk menyatakannya
Duet:
Bila kamu di sisiku hati rasa syahdu
Satu hari tak bertemu hati rasa rindu


Sido Rondo
www.andysenibudaya.co.cc

Biyen mulo sliramu wes ta aturi
(Dulu dirimu sudah kupersilakan)
Golek bojo seng tresna welas sejati
(Carilah suami yang tulus mencintaimu)
Pungkasane sliramu digawe loro
(Akhirnya dirimu dibuat sakit hati)
Ora wurung saikine dadi rondo
(Akibatnya sekarang menjadi janda)
Safitri (putri):

Ora nyono sliramu sabar ngenteni
(Tidak kusangka kamu sabar menanti)
Weruh ngono lamaranmu seng ta tompo
(Tahu begitu lamaranmu yang kuterima)
Reff Cak Dikin (pria):
Kabeh iki ora perlu digetuni
(Semua ini tidak perlu disesali)
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
(Janjiku dulu aku sanggup menanti)
Kowe lan aku mugo dadi jodone
(Kamu dan aku semoga jadi jodoh)
Ga oleh prawane, ta enteni rondone
(Tidak dapat perawannya, kutunggu jandanya)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

silahkan isi komentar

 

Sample text

Sample Text

Semua penikmat seni yang akan mengguncang dunia peradaban, mari kita ber singing song.......melalui sebuah nama. "Art Culture"